BemutatkozunkPartnereinkKapcsolatJogszabályokTudástárAjánlatkérés

 

Az  Enviridis  Környezetvédelmi  és  Kereskedelmi Bt. a következő szakterületeken nyújt segítséget a törvényekben és rendeletekben leírtak betartásához:

Szolgáltatás katalógus

Környezetvédelem

Megkérjük Önnek a KÜJ és KTJ azonosítókat. Elkészítjük a környezethasználónak a kötelező bevallásokat, tanulmányokat és terveket. Felkészítjük a sikeres KIR auditra.

 

Munkavédelem

Előzze meg a bírságot! Munkavédelmi szabályzattal, kockázatértékeléssel, egyéni védőeszköz juttatás rendjével, munkabalesetek kivizsgálásával, oktatásokkal.

 

Kémiai biztonság

Feleljen meg a REACH-nek! Biztonsági adatlap készítés, veszélyes készítmény, tevékenység bejelentése. Biocid, rákkeltő anyagokról szóló rendelet betartása. Kémiai kockázatbecslés.

 

Tűzvédelem

Elkészítjük a tűzvédelmi szabályzatot, tűzriadó tervet. Rendszeres bejárásokkal biztosítjuk a törvényi megfelelőséget. Megtartjuk a tűzvédelmi oktatásokat.

 

Telepengedélyeztetés

A cég telephelyén tevékenységet csak telepengedély alapján lehet megkezdeni, vagy folytatni. Sikeresen előkészítjük és levezetjük az engedélyezési eljárást

 

Általános szolgáltatásaink

Ingyenes előzetes állapotfelmérés környezet-, munka- és tűzvédelmi szempontok alapján. Partnereinknek ingyenes jogszabálykövetést biztosítunk. Kapcsolatot tartunk a hatóságokkal.

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS